appartementen-in-Utrecht

Slogan van je site

Appartement huren in Utrecht

Wonen in appartementen in de stad

Het is een feit dat wonen in een appartement in de stad Utrecht populair geworden is onder het jongere gedeelte van de inwoners en expats. Wonen bijna naast voorzieningen en het bedrijfsleven is voor ieder die minder tijd en talrijk aan dingen te doen heeft volmaakt. Appartementen in Utrecht zijn menigmaal de plek waar jonge mensen en zakenreizigers prefereren te wonen omwille van de reuring. Mensen die onderdak voor een breed tijdsbestek in het centrum nasporen, zoals families of jonge stelletjes, zitten in een beroerde context. Waar zakenreizigers voordeel behalen vergeleken met de andere mensen die op zoek zijn naar een woning in de stad, is dat ze een woning niet persoonlijk hoeven te bewerkstelligen, maar dat deze doorgaans voor hun bewerkstelligd worden.

Nadelen

Aangezien een expats doorgaans vertrokken is, is aanzienlijk wat tijd in je eigen huis vertoeven geen keuzemogelijkheid. Een zakenreizigers heeft doorgaans zelden tijd voor zijn vriendin en zijn nageslacht, waardoor hij die regelmatig ook niet heeft? Ondanks dat het verre van ideaal is, is het aantrekkelijke inkomen wat hij ervoor terug krijgt deugdelijk genoeg om de nadelen voor lief te nemen.

Voorwaarden

Een klaarblijkende eis, namelijk dat de plek waar een zakenreiziger gevestigd zal zijn gelijksoortig is met het thuisfront, is een voorwaarde die de expat dan heeft. Plek om werk te verrichten, een kookgelegenheid, badkamer en eventuele andere tegemoetkomingen zoals een hofje of een bolide moeten bereikbaar zijn.

Longstay oplossing

Er zijn daarom luxueuze, grote en leefbare studio’s en appartementen in Utrecht gerealiseerd voor een lange verblijftijd van gangbaar 3 maanden, maar (veel) langer is ook denkbaar. 3 maanden is plusminus de verblijftijd van een zakenreiziger. De studio’s hebben formaten tussen de 35m2 en 65 m2 en de appartementen hebben formaten van om en nabij 80m2. Prijzen liggen tussen de 950 en 1350 euro exclusief. Het nut dat je haalt uit een keus voor verblijf voor geruime tijd is dat er gebruik kan worden gemaakt van voorzieningen zoals een sportschool, wasserette en deelauto’s.

Shortstay oplossing

Naast dat er uitgebreid veel appartementen in Utrecht zijn aangeboden voor de longstay is er ook de gelegenheid om voor shortstay te huren. Doordat deze appartementen meestentijds ingericht zijn op toeristen, zijn deze kleiner.

Accomodatie vinden in Utrecht

Voorbeeld luxe verblijf Utrecht

“voorbeeld